Thursday 28 February 2013

Ewa nyaklanc



Hogy miert Ewa nyaklanc? Mert a pici bogyo a nagyobb bogyo is az O mintaja.

Amikor a fekete bross a kezembe akadt akkor eppen  fagolyokat vadasztam a boltban hogy ezt a Szafira bogyot meg tudjam csinalni. A bogyok fuzese macerasabb volt mint osszerakni a nyaklancot,
Probaltam ugy elkesziteni hogy Ewara ne hozzak szegyent :)

Tuesday 26 February 2013

Egy bross uj elete



 Fagolyo vadaszat kozben  leltem erre a csodalatos (sokkal szebb am eletben ) brossra ami ahogy megvettem azonnal levedlette brosstui mivoltat es atvaltozott medalla.
Csillog-villog ami a fenykepen nem latszik. Ez nem a medal hibaja hanem az enyem amiert lusta voltam elovenni a megfelelo vilagitast szolgalo kis dobozkamat.




Wednesday 20 February 2013

Stipi-stopi !!

Amikor kicsik voltunk sokat jatszottunk stipi-stopit a lanyokkal.
Nezegettuk az ujsagokat es a szep ruhakra vagy jatekokra vagy kesobb a fiukra nezve mindig mondtuk hogy stipi -stopi az enyem :)))  Ami persze semmit nem jelentett hiszen attol nem lett a mienk hogy azt mondtuk hogy stipi-stopi.
Pedig milyen  jo lett volna sokszor ha valoban a mienk lett volna.
Ez a gyonyoru medal amit Barbara keszitett stipi -stopi az enyem :))

Gyertek  jatszani Barbarahoz 

Monday 18 February 2013

Ilyen lancot kapott

 Ez lett a fejtores eredmenye :)
Nagyon nem kedvelem a merev memoria drotot es nem volt mas megoldas.

Susantol szabadon:)


Susan medalja felkerult a listamra es mindenkeppen meg akartam csinalni.
Mikor elkeszult akkor jottem ra hogy nem tudom milyen lanc lesz majd neki. Hosszas agytorna utan rajottem hogy csak memoria drot lehet amire felteszem ami nekem nagyon nem tetszik ugyhogy torom tovabb a fejem .

Saturday 16 February 2013

Ujabb masni maskepp



Bizony lebontottam az egeszet. Eloszor csak a oldalat akartam  lebontani de aztan megcsuszott az ollom es mindent lebontottam:)
Nem banom picit sem mert a rivolirol leszedtem  a teklakat es maskepp foglaltam be, nekem igy sokkal  jobban  tetszik .Azokkal a teklakkal  kicsit ugy nezett ki a rivoli mint egy hajo kormany leginkabb azert mert nagyon mas szinu volt mint a karkoto szinei.
Aztan a 20 szem helyett 24szemekkel  keszitettem a szarnyakat es nagyon vigyaztam hogy ne legyen megint hosszu a masni pantja :))
A fotozas meg mindig nem az erossegem.

Wednesday 13 February 2013

Lepke ami szerintem masni


Regota fajt a fogam erre a Mikki Feruggiaro szepsegre de most hogy meglattam Marcsi blogjan az o csodaszep kekszinu karkotojet igy most jott el az ideje ,hogy keszitsek egyet magamnak.
Szerintem masni ez a butterfly de ez semmit nem veszit a lenyegbol.
Mikozben fuzogettem  sok mindenre rajottem.
Okos akartam  lenni es kicsit hoszabbra keszitettem az oldalpantokat. Ami egy elefant szemeben eppen jo otletnek tunik mert a bokajan szuperul mutatna ez a hossssszu pantlika.
A minta 11 egyseget ir az oldalpantokhoz ,de en gondoltam  mit nekem  Mikki Feruggio  csakazertis 13 egyseggel  csinalom. Na most a kovetkezo sokkal  jobb lesz mert  azt majd 11 egyseggel  keszitem es .........na ezt nem arulom el , kivancsi vagyok  ki veszi eszre hogy mi a bibi a masnimban.. EWA te ne arulkodjal  mert a sas szemeiddel  azonnal  eszre fogod venni hogy hol rontottam  el :)
De az ilyen  hibat csak a gyongyos lanyok  veszik eszre.
Szerintetek  hol a bibi ? ..Nem er tobbet mondani  mint amirol en tudok :))

Thursday 7 February 2013

Megnyerheted

  Mennyi szepseges  gyongy !!  Ezeket lehet megnyerni a gyongyhaju gyongyblogulanynal .

  Gyertek  jatszani


    http://gyongyblogulany.blogspot.hu/

Saturday 2 February 2013

Valentin napra

 Szuper jo kis minta ,nagyon jo volt fuzni  ,koszi  Ewa :)
Fenykepezni kozel sem volt olyan  konnyu ..Az ugy tortent ,hogy nagyon szuper kepeket akartam  kesziteni es a softbox kozepen kihuztam egy atlatszo zsinort..Nagyon  kis buszke voltam magamra  hogy en most milyen  jo kepeket fogok csinalni.  Vakartam a fejem ,hogy mikeppen rogzitsem a hajszalvekony cernat amin a fulbevaloknak kellett volna logniuk. Megoldottam  , oromujjongas.Egy  fincsi almale leszurcsolese utan felfuggesztettem az egyik  fulbevalot. Nagyon jol nezett ki ,melle akasztottam a masikat es zsuppsz egymas tetejere csusztak. Akkor nagyon  okosan  ratekertem a fulbevalo  felso reszere a zsinort es akkor mar kulon voltak de elmozdult az also szem a fulin. Sebaj , megigazitottam es mire vegre jol allt mindketto a zsinor elfaradt es lepottyant minden. Ujra kifeszitettem a zsinort es gyorsan  lencsevegre  kaptam  oket mielott megint egymas nyakaba nem borultak  volna.
Amikor elpakoltam a hatalmas muvelethez szukseges kellekeket akkor vettem  eszre csak  hogy  csampas lett a nagy  tulakodasban a fuli also  szeme ...Igy  maradt :)
Igazandibol  nem  csampas am ,csak ahogy kinlodtam  veluk ugy  mozdult el.
Jotanacs magamnak : fel kell fogadni egy  fenykepeszt es akkor kevesebb osz hajszalam lesz

Minta : Ewa