Wednesday 27 November 2013

Winterglow bracelet



Szoval az eredeti minta 8 mm teklaval keszult ugyhogy tegnap  bevadasztam alkatreszeket es elkeszitettem ezt.  Nem hetkoznapi viseletre valo az tutti :).Nem picike karkoto de nekem tetszik.
A fotokat kis varazslom probalta megjavitani amennyire lehetett de azt mondta hogy meg Houdini sem tudta volna jobban megcsinalni merthogy xarbol nem lehet varat epiteni :))

Monday 25 November 2013

Ujabb bizonyitek


arra ,hogy nem tudok fenykepezni.
Ez a minta olyan kis cuki de a fotomuvesz tudatlansaga miatt ez nem annyira latszik. Elmeselem nektek hogy ez kekes szurke ezustos teklabol es biconbol keszitve  fantasztikus szep. Gondoltam  mit nekem kekes szurke tekla ,van  feher ugyhogy  feher kari lesz belole es punk tum. Nagyon szep 3 mm es Svarival  van  agyon diszitve ami szinten alig latszik.
Az eredeti minta 8 as teklaval keszult .6os teklaval  keszitettem az enyemet es 3 millis bicone van a tetejen.Meretre megfelelo csak a svari lathatatlan,olyan  mint a csaszar uj ruhaja :))
Meg fogom fuzni mas szinekkel ,kivancsi vagyok ugy milyen lesz

Sunday 17 November 2013

Eskembeskemre majdnem kesz a szett



Meg egy fulbevalot keszitek hozza es majd jol kiderul hogy megfelel-e neki. A dagi karkoto helyett keszitettem egy  ugyanolyat mint a nyaklanc.

Sunday 10 November 2013

Egy ongyilkos jeloltnek keszul :)



Egyik ismerosom ugy dontott ,hogy ferjhez megy. O kerte ezt a karkotot es a tobbit majd ki kell talaljam hozza. Nekem ez elegge vaskosnak tunik es nem egy kecses kis ekszer de neki ez kell hat ezt kapja. Ugy gondolom,hogy a nyaklancot ugyanilyen stilusban csak nem 6-os hanem 4 es teklaval keszitem el .

Saturday 2 November 2013

Csakazertis


Jol megszenvedtem ezzel a kis  mocsokkal. Mire rajottem magamtol ,hogy mikeppen  kell a  fordulasnal csinalni addig sok cerna banta a probalkozasaimat:))

Minta :   Smadar