Saturday 22 March 2014

Ujabb disznosag :))


na milyen  gyors vagyok ?  Keszitettem egy masik Florytat mas szinekkel :)
Ennel a nyaklancnal mar tudtam hogy dupla szallal  veszem a Fireline-t mert nem szep amikor felig kesz a medal es elszakad a cerna a leglehetetlenebb helyen. Napokig szorakoztam ezzel a medallal  mert nem volt masmilyen  normalis 3 mm es csiszoltam amit a kis disznoknak megfelelt volna.Gondoltam zold meg kek igazan  jopofi hazassag lenne. Probaltam  topaz szinu svarival  de valahogy nem tetszett hogy kek szinu 3mm -es csiszolt a kis disznok kozott es topaz szinu svari a kozepen ..UGyhogy maradtam a kek svarinal es egeszen  jopofi lett.

Floryta



Jo pap is holtig tanul. En megtanultam ,hogy barmilyen  jo is a Fireline akkor is dupla szallal  kell dolgozni kulonben a kis disznok kozott szetszakad. Sebaj  ,Ewa megtanitott ra hogy a befoglalt kabit mindig el kell dolgozni mert ha bontani kell akkor a kabi megmarad befoglalva.
Szoval ez a minta nem normalisan  gyonyoru , nagyon tetszik ahogy a kis disznok koze be kell fuzni a kasakat  ,olyan  igazan  virag jellegu az egesz.
Koszonom Ewa a mintat a segitseget es legfokeppen a baratsagod !

Thursday 13 March 2014

Megszuletett a kozos alkotas



Ezek a golyocskak nagyon nagyon szepek es nagyon nagyon  fotozhatatlanok.
Nehez szules volt ,mert amit eloszor fuztem hozza az nem tetszett igazan ,ugyhogy ollot kapott es ujabb es ujabb otletekkel  probaltam elkesziteni ezt a lancot. Szegeny EWA tobbszor sikitott mar  miattam . Ez vegulis a kozos alkotasunk lett.
Megmutitom milyen  lancokat akartam  kesziteni hozza ami nem tetszett egyikunknek sem  igy vegulis  cuki karkotok lettek  beloluk :)