Friday 4 March 2011

Elso nyaklanc

Vettem ezt a kovet  es nagy buszken nekialltam befoglalni.Meg soha nem csinaltam ilyet tehat szornyen buszke voltam magamra hogy ilyenre sikerult.Aztan probaltam beledolgozni a nyaklancba ami nem  volt valami sikeres.Ugyhogy ollot kapott a kedves es ujabb befoglalas kovetkezett.

Mielott  befoglaltam volna ujra leejtettem ot a foldre es harom darabra esett.Sirtam , fiam megragasztotta es kapott uj ruhacskat. Aztan beledolgoztam a nyaklancba.Sokkal sokkal szebb lett mint a fenykepen latszik ( akkor meg nem volt ministudiom ugyhogy  vacak lett a kep .

A nyaklancon a sorokat felul delica haromszoggel  oldottam meg , azok tartjak az ot sort .Drotra fuztem es a drotot a delican keresztul tobbszor vegigfuzogettem, Nehez nyaklanc lett , nem mindennapra valo  viselet :))

6 comments:

  1. Kedves Amy! Csodás ékszereket készítesz, örülök, hogy egymásra leltünk!!! Ez a nyaklánc - meglátod - örök kedvenced marad. Szerintem gyönyörű, és éppen a "különlegessége" miatt lesz értékes a szemedben. A blogod szépen alakul, és bár én is tanulom még a fortélyokat - no persze van egy szuper segítségem a fiam személyében - nemrég megtanultam linkeket beilleszteni. Elmagyarázni képtelen lennék, de ha beírod a netböngésző keresőjébe a "linkelés" szót, kiad egy csomó lehetőséget, amik segíthetnek a linkszerkesztés és beillesztés elsajátításában.

    ReplyDelete
  2. Kati koszi a dicseretet , meg nagyon csak a tanulo idoszakban vagyok.Sokszor elbizonytalanodom ,mert latom az amulatba ejto csodaszep ekszereket amiket en ugy gondolom most hogy soha nem fogom tudni megcsinalni.
    Van a legutobbi Beadwork magazinban egy karkoto aminek a mintaja benne van es probaltam mar haromszor is nekiugrottam es nem megy. Fel nem foghatom hogy a csudiba kell csinalni ..Bosszanto :)
    De a "csakazertis" tablettat bevettem es majdcsak lesz belole valami :)

    ReplyDelete
  3. Amy, ez is gyönyörűű! Csak ámulok és bámulok, hogy miket tudsz fűzni! és milyen kalandos története van mindegyiknek:-)

    ReplyDelete
  4. Mással is előfordult már ilyesmi, konkrétan nem velem, hanem egyik gyöngyös barátnőmmel, de neki a kezében vált ketté, az ásvány természetes repedése mentén és ő is ragasztásra szorult és filcre ragasztva, majd ruhácskát kapva szinte nem is látszik a baleset nyoma!:) Csodálatosra sikeredett, valóban nem mindennapi viselet!!

    ReplyDelete
  5. koszi lanyok a dicseretet.Mar banom hogy nem tudtam rendes kepet csinalni rola ,mert eletben helyesebb am.
    Majd be kell szerezzek egy nyaklanc "modellt"azert ugy maskepp mutat.Csak meg ne sertodjon Simi aki modellt szokott allni nekem :))
    Simi az en golyacskam.

    ReplyDelete
  6. Szia Amy! Köszönöm a látogatást és persze a dicséretet! Nagyon jól esett!!! :-) Gyönyörűek és ötletesek az ékszereid!!!! Biztosan jövök még gyönyörködni!!! :-)

    ReplyDelete