Sunday 14 August 2011

Miből lesz a cserebogár?

Perl-eni meghivott engem is erre a jatekra ami nagyon tetszik nekem.

Hogy is kezdodott.
Van nekem egy nagyon kedves szenvedelyem ami eppen annyira fontos mint a gyongyok : a golyak. Nagyon szeretem a golyakat es a golyaleso tarsasagot.Komoly baratsagok alakultak ki a GG (grafoman golyaleso)csaladban aminek en is tagja vagyok.2010 nyaran hazamentem a GG miatt.Baratnom nehany mas tagot is levitt a kocsijaval Daranyba ahol evente megtartjak a nagy talalkozot ahol a kis golyacskak gyurut kapnak.Ez egy ketnapos elmenyekkel teli ,csodalatos program.
Az egyik lany a tombola jatekra az O altala keszitett karkotot hozta ami a baratnomnek nagyon tetszett.Remelte ,hogy megnyeri es ove lehet a szep karkoto de Fortuna nem kedvezett neki.
Ezek utan en remeltem ,hogy a lany aki ingyen utazott oda-vissza legalabb felajanlja hogy keszit neki egyet. (optimista vagyok).Akkor titokban elhataroztam hogy csakazertis keszitek egy olyan karkotot a baratnomnek.
Az endless karkoto eleinte teljesen oheber volt nekem , csak neztem hogy ez meg micsoda es miert ilyen komplikalt :)) Megkaptam a mintajat de meg mindig nem ertettem.
Kesobb segitseggel megiscsak elkeszult az "endless" karkoto ami nevetsegesen egyszeru es mutatos :)

Az elso valami amit keszitettem meg a gyongyitisz nevu  betegsegem kezdet kezdeten az egy karkoto lett volna :))

 Ime:








 


2 comments:

  1. Hűű, ez nagyon szép!! Ha elsőre én ilyet fűztem volna...! ;)

    ReplyDelete
  2. Alexam ez csak egy sima Raw biconbol de akkor ugy elso sikernek ez hatalmas volt nekem :))

    ReplyDelete