Saturday 8 October 2011

Veletlenke


Meglattam ezt a kapcsot es nagyon beleszerettem. Tepelodtem ,hogy mikeppen csinaljam meg merthogy kapocsnak tulsagosan nagy  tehat foszerepet osztottam  neki a karkoto c. darabban.
Gondoltam  kiprobalom hogy csak egy sima peyote karkotot csinalok belole, semmi flanc mert a kapocs onmagaban szepseges.Aztan  jott az otlet hogy  haromsoros Cellinit kellene csinalni hozza, de elobb befejezem a peyotet.  Cellini elmarad es mostmar ilyen  marad a karkoto punk tum. :)
De az is lehet hogy megveszem a testveret es abbol majd egy nyaklanc keszul befoglalassal..majd :)

17 comments:

 1. Ez a karkötő valami csoda! Elegáns,nagyon finom, nőies!!! Gratulálok!

  ReplyDelete
 2. Tényleg nagyon szép ez a kapocs!! Nekem tetszik ezzel az egyszerű peyote megoldással, nem veszi el a figyelmet a lényegről. :)

  ReplyDelete
 3. Ezt a kapcsot bizony vétek lett volna elnyomni bármiféle mintával. Csodaszép, és ez az egyszerű, minta nélküli technika tökéletes hozzá.

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. beautiful bracelet! this cameo is beautiful!

  ReplyDelete
 6. Annyira különleges finom nőies darab,GYÖNYÖRŰ!!Gratulálok!

  ReplyDelete
 7. Ez a csúcsmegoldás ehhez a csodálatos kapocshoz, a sima peyote tökéletes hátteret nyújt hozzá, és kiemeli a szépségét.
  A Cellinit el kell felejteni!!!!
  Gratulálok, meseszép lett!!!!!!!!!!!!!!!!

  ReplyDelete
 8. Csodaszép karkötőt készítettél, gyönyörű a kapocs!! Nagyon jó ötlet a medál megfűzése, mert akkor lesz egy szépséges szetted!!

  ReplyDelete
 9. Igazán szerencsés véletlen...nagyon egyedi darab lett!!Gyönyörű!!

  ReplyDelete
 10. Juj, pont így képzeltem! Csodálatosan szép lett! És most hogy mondod a három spirált, hát azzal is megnézném :)) Nem vennél még kettőt a kisleányból, egyet medálnak, egyet Cellini-s karkötőnek? :))

  ReplyDelete
 11. Valóban kár lett volna elnyomni a kapcsot, ez az egyszerű peyote kari valami gyönyörűen kihangsúlyozza a kapocs szépségét! Csodaszép darab!!!

  ReplyDelete
 12. Fantasztikus ez a kapocs, és általa a karkötő! Igazán nőies, elegáns, olyan kis légies darab.Nagyon tetszik!

  ReplyDelete
 13. Csodaszép véletlen!!! Nagyon tetszik!!
  :-)))

  ReplyDelete
 14. Koszi lanyok :)
  Az a baj a kislannyal ,hogy a testverei Torontoban laknak es en nagyon nem szeretem Torontot,foleg most hogy minden fel van turva.De azt hiszem lekuzdom az erzeseimet a nagyfalu irant es amikor megyek a fiamekat felkapni a repteren elotte benezek a boltba.

  ReplyDelete
 15. Azt hittem, ez valami gyönyörűséges medál, ami karkötőként "végezte". Eszembe nem jutott volna, hogy csak egy kapocs! Méltó keretbe került!

  ReplyDelete
 16. Ez aztán tényleg gyönyörű kapocs! Nem is láttam még sehol ilyet!!:)

  ReplyDelete
 17. Fantasztikusan elegáns lett a véletlenkéd! :-))

  ReplyDelete