Saturday 16 February 2013

Ujabb masni maskepp



Bizony lebontottam az egeszet. Eloszor csak a oldalat akartam  lebontani de aztan megcsuszott az ollom es mindent lebontottam:)
Nem banom picit sem mert a rivolirol leszedtem  a teklakat es maskepp foglaltam be, nekem igy sokkal  jobban  tetszik .Azokkal a teklakkal  kicsit ugy nezett ki a rivoli mint egy hajo kormany leginkabb azert mert nagyon mas szinu volt mint a karkoto szinei.
Aztan a 20 szem helyett 24szemekkel  keszitettem a szarnyakat es nagyon vigyaztam hogy ne legyen megint hosszu a masni pantja :))
A fotozas meg mindig nem az erossegem.

23 comments:

  1. Nekem a hiányzó gyöngyszemmel is tetszett az eredeti. Nem gondoltam, hogy neki szalajtod az ollót? A végeredmény gyönyörű lett. Azt pedig nem értem, mi a hibája a fotónak?! Szerintem semmi! Én szépnek látom, jó a monitorom :-)

    ReplyDelete
  2. Nekem az előző is nagyon tetszett, ez az újabb is gyönyörű,s ezzel már legalább Te is elégedett vagy már:) És ez a lényeg!

    ReplyDelete
  3. Gyönyörű, megérte a munkát, mert csodás ékszer lett!!!

    ReplyDelete
  4. Nagyon szép lett! Bár nekem az előző is tetszett, de tudom, hogy milyen az ha nem tetszik a végeredmény. Nem nyughatunk amíg nem olyan amilyennek szeretnénk :)

    ReplyDelete
  5. Húú én lemaradtam ez eső verzióról!
    De bizton állítom, hogy mindkét megoldás gyönyörű,de a kitartásod számomra irigylésre méltó!!!!

    ReplyDelete
  6. Ez valami mesés, gratulálok :)

    ReplyDelete
  7. Nagyon tetszett az előző is! Ez kicsit vaskosabbnak tűnik, talán a rövidebb kivitel miatt, a kép meg szerintem nagyon is jó! Megérte az ollót neki küldeni.

    ReplyDelete
  8. Látom megfogadtad a jó tanácsot és másra váltottad a "kormányt" :))) Nagyon gyors voltál és ez még szebb mint az első ,milyen a harmadik????

    ReplyDelete
  9. Ha a mérete miatt úgy sem tudtad volna viselni, akkor jobb hogy bontottad!Ennek ellenére nekem mindkettő tetszik.....örülök, hogy a színeit "megtartottad", mert nagyon szép ez a színösszeállítás! Gratula!
    Jöhet a következő!

    ReplyDelete
  10. Gyönyörű!! És igazad van, nekem is jobban tetszik, mint az előző. bár amikor azt láttam, tökéletesnek éreztem. Most mindkettőt látva már megértem az ollót...:)))
    (Picit azért sajnálom a kis kormánykerekeset, mert ő is szép volt....)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) koszi.
      Nem tudok irni a blogodba :( Mar annyiszor probaltam es csak a fekete fejleccel jon fel a blogod ,nem tudok valtani a classicra ahol latszik a "megjegyzes kuldese"Probaltam az IE-vel is a Fox-al is es semmi.Sugd meg hogy kell irni a blogodba mert en mar nagyitoval is kerestem de nem latok sehol lehetoseget ra. Ami erdekes az hogy volt amikor tudtam valtani a piros fejlecre es ott volt lehetoseg a kulonbozo formakra es a classic uton be lehetett irni.

      Delete
  11. Csodaszép karkötő, imádom a színeit!
    (Azért az első variáció is tetszett....)

    ReplyDelete
  12. Gyönyörű lett ő is, de nekem mindkét változatban nagyon tetszik!!
    :-)

    ReplyDelete
  13. Hú de szép lett ez is! Igazi szakértő lettél ebből a mintából a sok próbálkozás, tapasztalás után, de megérte, mert csodaszép! És a szorgalomjegyed is ötös lett! Csillagos...

    ReplyDelete
  14. Hát nekem úgy is nagyon tetszett, de azért ez se kutya!:)

    ReplyDelete
  15. Szia Amy!
    Álomszép, amit készítettél.
    Az első változat is nagyon szép,de nekem a második tetszik jobban.
    Elegáns és különleges!

    ReplyDelete
  16. Nagyon gyors vagy :) Szuper lett ez a második is.

    ReplyDelete
  17. Ez most már tökéletes igy. Gratulálok! Várom a következö verziót.

    ReplyDelete