Saturday 26 February 2011

Az ugy volt

Csak muszaj nekiugranom ennek a blog dolognak annak ellenere hogy rettentoen nem ertek ehhez.
Megprobalkozom vele.
Szoval az ugy volt ,hogy 2010 nyaran hazamentem es egy talalkozon vettem reszt ahol tombola volt es egy kedves karkoto is sorsolasra kerult (endless ) amit a baratnom nagyon szeretett volna megnyerni de nem sikerult.
Akkor elhataroztam ,hogy egy eletem egy halalom csak azert is megprobalom :)
Igy kezdodott. Sokaig csak nezegettem az interneten a gyongyitiszben szenvedo lanyok munkait aztan elkezdtem magamtol tanulgatni az alapokat. Rengeteg mindent kell meg megtanulnom de mar nem tepem a hajam ha nem sikerul hanem turelmesen probalkozom.
Ezeket a probalkozasokat mutatom meg nektek ha sikerul kitalalnom ,hogy mikeppen is mukodik ez a blog dolog:)

5 comments:

  1. Gratulálok!!! :-))) nagyon örülök, hogy rászántad magad, hiszen most már olyan szépségeket fűzöl, hogy itt a helyük, mutogasd őket!!! jövök sokszor! :-)

    ReplyDelete
  2. Ibolya koszi :)
    Amiert huzodoztam a blog keszites ellen az volt hogy ugy ereztem meg nagyon keves vagyok ahhoz hogy mutassam a munkaimat.
    Tanulgatok nagyon es imadok beteg lenni, ez a gyongyitisz nevu betegseg jolesik :))

    ReplyDelete
  3. Szió!

    Általában azt szoktam mondani akik hozzám járnak tanulni, hogy igenis a kezdetektől csináljanak blogot, mert nagyon jó, visszanézni a fejlődést!
    Ha a saját cuccosaimat visszanézem, van olyan ami nem tetszik már, de van amelyikre meg olyan jó emlékezni, mert tudom, hogyan agyaltam rajta, milyen is legyen!
    Bizony,hogy mindenki mutogassa a szépeket!

    ReplyDelete
  4. Zsuzsi igazad van, en is latom az elso karkoto es a mostani kozott a kulonbseget es meg hol vagyok attol amikor majd azt mondhatom hogy tudok ekszereket kesziteni:)
    De tanulgatok rendesen.
    A vicces az egeszben az hogy ez valoban egy fertozo betegseg , mert en mondjuk egy evvel ezelott nem is neztem az ilyen ekszerekre , mert nem erdekeltek.Baratnom ma is nevet rajtam hogy "te es az ekszerek ? mi tortent veled" ,annyira nem ragadott meg soha csak az igazi arany stb , pedig ezek sokkal sokkal szebbek es ertekesebbek mert mi csinaljuk oket:)

    ReplyDelete
  5. De jó! Gratulálok a döntéshez. Meglátod az egyéves blogszülinapon, hogy milyen jó döntés volt! És üdv a 'beteg' csapatban!!!

    ReplyDelete