Tuesday 8 November 2011

Let it shine

Szoval megmondom oszinten ,hogy nem szerettem csinalni ezt a medalt.Elrontottam mert mindegyik resz mindket oldalara tettem az ot delicat holott csak az egyikre kellett volna , de nem is azert nem tetszik hanem mert nem volt logikus szamomra a minta. Tudom velem van a baj  , mert nekem  egyszeruen  oheberul vannak a mintak  irva ( annak  ellenere ,hogy angolul van  megsem  ertem  oket)
Nem ilyen csale igazandibol csak  en nem tudok fenykepezni :)
Minta:Trytobead

16 comments:

 1. Nagyon jó színeket választottál. Én szerettem fűzni, bár tény, hogy legelső alkalommal én is törtem fejem, hogy akkor most mi is van? :))

  ReplyDelete
 2. Én még nem próbálkoztam vele (felvéve láttam valakin, túl hivalkodó volt), talán nem is fogok. Ez a színösszeállítás viszont tetszik!

  ReplyDelete
 3. Sviro neked nem volt a minta fura? A 6dik sornal feltuntetett 11 es kasa a tobbi sornal mar nem latszik es onnantol kezdve az egesz nekem legalabbis nagyon zavarosnak tunik, ugyhogy mentem a magam feje utan ahogy en gondoltam.
  En Aliandranal lattam nyaron egyet es csodaszepnek tunt , a nyaklanc egy memoria drot volt es azon kasagyongyok , igazan szep volt de ez amit en butykoltem ossze nem nyerte el a tetszesemet :))

  ReplyDelete
 4. Amal...szerintem nem hivalkodo barmilyen szinben is keszited el.

  ReplyDelete
 5. Nekem is tetszenek a színei, de sajnos a mintához nem tudok hozzászólni, vagy segíteni benne...:(
  Mindenesetre kezdésnek nagyon jó lett szerintem!!:)

  ReplyDelete
 6. Hú, nagyon szép színeket választottál Amy! A leírásban én azt hiányoltam anno ami engem is megzavart amikor fűztem, hogy nincsenek jelölve melyek a meglévő, és melyek az éppen fűzendő gyöngyök. Hát, még a sokadiknál is belezavarodtam... persze nem a leírásban volt a hiba... ;) végül "bepöttyöztem" magamnak, onnantól már ment simán. :)
  Szerintem egyáltalán nem "csámpás" a medálod, :) ez egy eléggé laza fűzésű minta... :) Nekem nagyon-nagyon tetszik a színeidben! Nyakláncot neki, és nyakba vele!!! :) Puszi :)

  ReplyDelete
 7. A mintát nem ismerem, de a végeredmény nagyon elegáns és csodaszépek a színek is!!

  ReplyDelete
 8. Gyönyörűek a színei, nagyon jó hangulatú medált fűztél.

  ReplyDelete
 9. Nem tudom,az eredetinek hogy kell kinéznie, de nekem ez nagyon tetszik! Fantasztikus színeket választottál, a kidolgozása is nagyon szép!

  ReplyDelete
 10. Ezt a medált már régóta nézegetem, mert nagyon különleges minta, de eddig valahogy lemaradt a megfűzendők listájáról.
  Fantasztikus színeket válogattál össze, a szirmok közepe szinte parázslik, egyszerűen gyönyörű!!!

  ReplyDelete
 11. Nagyon szép színei vannak, nekem nagyon tetszik, nálam listás a minta, de kicsit megijesztetettek, hogy bonyolult lesz:))

  ReplyDelete
 12. Nagyon tetszik, fantasztikus színeket válogattál hozzá!!

  ReplyDelete
 13. Barbara, nem nehez a minta hanem szamomra volt erthetetlen a leiras.
  ki rutinos medal fuzo ( en nagyon ritkan fuzok medalt) annak nem okoz ici-pici gondot sem ,mert siman atlatja ha esetleg gond van a leirassal illetve a rajzzal.
  Szerintem mostmar csakazertis allj neki es fuzd meg :)

  ReplyDelete
 14. Nem tudom hol "rontottad" el, de nekem nagyon tetszik! Fantasztikus színeket hoztál össze!

  ReplyDelete
 15. Hú, én mit össze tudok káromkodni néhány mintánál - ilyenkor igyekszem lemenni alfába, és mondogatom magamban, hogy ezt sokan megfűzték,nekem is menni fog :))) Szerintem kicsit most ne foglalkozz vele, majd később vedd elő és fűzd meg újra, mert az a fontos, hogy neked tetsszen amit fűzöl.

  ReplyDelete