Thursday 1 December 2011

Abonyi allatkert

Ewa tigrises kepeit nezven elhataroztam hogy megmutatom nektek ezt a tunderi edes kis oroszlant aki tavaly nyar ota mar nem annyira kicsike:)
Sajnos a golya oleles kimaradt a programbol :(

10 comments:

 1. Nagyon tündéri!a Szívesen meggyúrtam volna én is a "kis királyfit":))

  ReplyDelete
 2. Júj de irigyellek, olyan édes ez a kis oroszlán!:)

  ReplyDelete
 3. Ó de nagyon aranyos ez a kis cicus .Annyira szeretnék egyszer megölelgetni egy ilyen kis vad macsekot .Biztosan nagyon jó érzés lehetett .

  ReplyDelete
 4. De cuki,olyan bársonyos a szőrük ,és mint egy nagy cica,annyira jó érzés!!!!

  ReplyDelete
 5. Nagyon aranyos! Itt még egész hihető, hogy akár házimacska is lehetne belőle :)

  ReplyDelete
 6. EWA igen ahogy mondod,barsonyos a szoruk es egyaltalan nincs rossz illatuk.En azt hittem eloszor hogy minimum macska szaguk van ( gondolok olyan macskakra akik nem szobatisztak).
  Valoban leirhatatlan csodalatos erzes egy ilyen kis cicat megolelni:)

  ReplyDelete
 7. Meg azt elmeselem ,hogy az abonyi allatkert elkoltozott,legalabbis ugy hiszem mar megtortent a koltozkodes ,mert nehany helybeli nem szerette hogy nagy a forgalom az allatkert miatt. Az allatkert tulajdonosa szokta minden evben megmutatni a TV-ben az ujszulott kis cicakat es mindneki kedvence Buborek a kis vizilo is ott lakik. A tulaj egy csupasziv csodalatos ember. Van egy lany aki minden evben tavasztol oszig lenn lakik az Allatkertben es a kis oroszlanok vele alszanak egy helysegben. Na ot irigylem igazan:)

  ReplyDelete
 8. Amy, nagyon aranyosak vagytok! Még nem költözött el az abonyi állatkert. Előbb megépül az új helyük.
  Ismét születni fog kisoroszlán. Simizhetsz a nyáron! Én még két sztárt megemlítenék. Sokat szerepelnek a tv-ben. Csipesz és Dinnye az ormányos medvék. Őket nevelte a barátnőnk, nagyon aranyosak és kezesek. Kutakodnak a látogatók táskájában.:)))

  ReplyDelete
 9. Jaj Csipesz es Dinnye zabalnivaloak :))
  Alig varom mar a nyarat hogy megint hazamehessek es elmegyunk majd Abonyba megsimizni a piciket es Mungoekat is meglatogatjuk es jokat nevetunk azon hogy a ket hatalmas oroszlant hogy fegyelmezi a Bogancs :)

  ReplyDelete
 10. Jaj, de aranyos!Gondlom, örök élmény volt odabújni hozzá!Milyen jó puha lehetett....:)

  ReplyDelete