Saturday, 9 March 2013

Kanadai angyal kesz repulni a gazdijahoz

4.5cm es strasszokkal kirakott angyalka keresi az uj gazdijat.

Jelentkezési határidő: Marcius 16

A játék szabályai:

Kérlek hagyj itt egy bejegyzést, ha szeretnéd az angyalkámat és elfogadod a játékszabályokat.
A játéknak nem feltétele, de ha meghirdeted a blogodon, megköszönöm :)

És mint minden játéknak ennek is lesznek szabályai, íme:

·        A játék nyereménye kizárólag saját készítésű angyal lehet, hogy milyen anyagból, technikával készül, nem számít. (lehet hímzett, gyöngyből fűzött, varrt, dekupázsolt, festett... stb)
·        Mindig linkeld be kérlek, hogy a játék valójában Ildi-től indult.
·        A nyertes vállalja, hogy saját blogján meghirdeti a játékot, belinkeli kitől milyen angyalkát kapott és egyúttal  megmutatja Ő milyen angyalkát készített nyereményként.
·        A játékot 1 hétig kell hirdetni, ha nincs jelentkező akkor tovább.
·        A sorsolást követő 1 héten belül el kell juttatni az angyalkát a nyerteshez (ha a nyertes nem jelentkezik és nem is elérhető, új nyertest kell sorsolni). Így reményeim szerint havonta legalább 2 angyalka repül, ha ügyesek vagyunk, akár több is :)
·        A bejegyzés végén egy listát vezetünk, ahol felsoroljuk a nyerteseket. (értelemszerűen mindenki átmásolja attól, akinél nyert és hozzáírja a saját nevét) Így év végére kiderül, hány angyalka repült szerencsét hozni új otthonába :)
·        Mindenki annyiszor vesz részt a játékban, ahányszor jólesik :)
·        Ha valakinek tudomására jut, hogy megszakad a lánc, itt jelezze, és a kezdetektől újraindul a játék.
·        A játék 2013.12.31-ig tart, akihez az év utolsó hetében került az angyal, zárja a láncot. (igény szerint akár tovább is?)
Aki már küldött angyalt: Era - SK- Liza-JuliBizsu -BMonica23

8 comments:

 1. Hú, a mindenit!!! Ez aztán különleges angyal! Repülhet hozzám is!

  ReplyDelete
 2. Gyönyörű az angyalkád!
  Szívesen játszom én is :)

  ReplyDelete
 3. Én nem akarok játszani mert úgy érzem csak figyelője és követője vagyok az angyali játéknak !!
  Ez fantasztikusan szép egyedi és különleges kis angyal !!
  Nagyon tetszik !!
  Biztos örülni fog aki megnyeri !!!

  ReplyDelete
 4. Annyira szép! Megpróbálkozom én is még egyszer! :)

  ReplyDelete
 5. Csodaszépet gondoltál ki, nagyon tetszik. Én is szeretnék jönni még egyszer :)

  ReplyDelete
 6. Jaj nekem is nagyon tetszik pedig megfogadtam nem játszom de nem bírom ki!!!!Tehát én is játszom !!!Remélem nem sztyrötyög az angyal!!!!!:o)

  ReplyDelete
 7. Nagyon különleges angyalka, tetszik!:)

  ReplyDelete
 8. Et vous pouvez trouver wow gold de différentes façons de gagner cet or. Dans Runescape, en faisant de l'or en utilisant le woodcutting semble comme une assez bonne méthode. Les types de morceaux au négociant diffèrent radicalement sur comment un revenu de sort entier complet vous pouvez avoir obtenu et leurs dernières tendances. En se décidant pour un produit et investissent toute votre richesse sur cela est tout à fait mauvaise. Mais sans doute l'un produit immédiat commence à développer de l'argent, un participant wow gold cheap informera ses bons amis et gars supplémentaires et supplémentaires et les dames commencent à vouloir l'exploiter. Ce sera une règle essentielle! Vous devez d'habitude utiliser Runescape la baguette pêchante entre eux avec l'appât régulier. Anchois retirants, que vous pouvez pêcher entre eux avec votre filet simallish de nouveau. En attrapant des Anchois, vous atteindrez le niveau 15 plus vite. En faisant hou la de l'or dans ceux-ci le jeu comme la réalisation de l'argent dans le monde réel, wow gold euro il y a l'abondance de façons de le faire.

  ReplyDelete