Sunday 28 July 2013

Szegeny ember vizzel foz ....




Ellad2 mintaja nem  kulonosebben  tetszett egeszen addig amig meg nem lattam  Abalorios blogjan a medalt amit o keszitett.Abalorios.       Korulneztem  mi van nekem ,de semmi mast nem talaltam csak ezeket a gyongyoket amiket mar fuzes kozben leertekeltem  mondvan  ok olyan kis unalmas szinek.
Sebaj  mert igy legalabb mar tudom hogy mikeppen  kell csinalni es ahogy beszerzem amire faj a fogam   elkeszitem ujbol.


21 comments:

  1. Látom csak sikerült össze variálnod!!! Ismétlés a tudás anyja :))))Nekem így is nagyon tetszik,a zöldes oldala kicsit jobban:)))

    ReplyDelete
  2. Nem tudom, milyen színekkel szeretnéd elkészíteni, de nekem ezekkel a színekkel is nagyon mutatós medál! Mindkét megoldással tetszik!

    ReplyDelete
  3. Nem tudom, miért találtad unalmasnak ezeket a színeket, hiszen gyönyörűek ezek a színkombinációk, és maga a medál is nagyon szép!

    ReplyDelete
  4. Hát ellent kell mondanom neked, mert már amikor a kis ikonban megláttam a medálod, akkor szíven ütött a szépsége! Ahogy a zöld kiviláglik a barnás háttérből...gyönyörű! Én is megcsinálom!!!

    ReplyDelete
  5. Nekem is tetszik a golyók és a barna közötti kontraszt, ettől különleges.

    ReplyDelete
  6. A zöldes oldala nekem is jobban bejön...de a másik golyó is jó ehhez a színhez, úgy hogy ne elégedetlenkedj, mert gyönyörű a medálod!

    ReplyDelete
  7. Gyönyörű! Nekem is a zöld-barna tetszik!

    ReplyDelete
  8. Szerintem is tökéletes ezekkel a színekkel, Egy mindkét színt tartalmazó jó kis lánccal tökéletes lenne!

    ReplyDelete
  9. Azért én főznék ilyen vízzel :)
    Nekem nagyon tetszenek!

    ReplyDelete
  10. Azért így sem olyan rossz :)

    ReplyDelete
  11. Szerintem szuper, nálam a lila változat a befutó!

    ReplyDelete
  12. Szerintem szuper mindkettő, de nekem a zöldes kimondottam tetszik!!!

    ReplyDelete
  13. Gyönyörű lett mindkét medál, szerintem nem unalmasak ezek a színek!

    ReplyDelete
  14. Én sem mondanám unalmasnak, csak inkább az őszi-téli szezonhoz passzol jobban. Csinálj egy vidám világos verziót a szép időkre!

    ReplyDelete
  15. Én nem mondanám semmiképp unalmasnak, klasszikus színek, de megtöri a színes golyó színjátéka a szokásost, így nekem tetszenek, kivált a zöld, de persze szívesen megnézem álmaid változatát is :)

    ReplyDelete
  16. Nekem mind a két oldala tetszik. Szerintem ilyen sötét szinekkel is jól nézhet ki élöben. Bár azok a világosabb golyók jól megtöri és feldobja.

    ReplyDelete