Tuesday 7 January 2014

Aranyeso

Az elkepzeles jobb volt mint a vegeredmeny.Szalmakkal eddig sem voltam tul joban ezutan sem fogom keresni oket:))

25 comments:

  1. Nem tudom milyen volt az elképzelés, de hidd el fantasztikus lett!!! Nagyon elegáns darab!
    A szalmákkal én egyáltalán nem tudok mit kezdeni, de ez nem a szalmák hibája :-D

    ReplyDelete
  2. Szerintem az elképzelés szuper, de mivel fűzted ezeket a lógikákat? A képről úgy néz ki, hogy kicsit mereven állnak. Nem inkább simulni kellene nekik? Nem lehet, hogy szorosra húztad őket?

    ReplyDelete
    Replies
    1. En azt hiszem inkabb az a bajuk hogy egyenetlenek a szalmak,nehanyat kidobtam mert olyan csale volt mint a reszeg ember kalapja :))

      Delete
    2. Igen, ez is lehet az egyik ok, de mindenképpen próbáld cérnával a lógikákat, sőt amikor 1-1 elkészül, akkor kicsit lazítsd meg a gyöngyöket - persze csak annyira, hogy a cérna még éppen ne látszódjon ki, de a gyöngyikék ne feszüljenek egymásnak. Érdemes ilyen állapotában egy csomóval rögzíteni is, mielőtt a következőt fűznéd.

      Delete
  3. Nem baj Emő ilyennek is lenni kell!! Nem rossz de gyorsan felejtsd el,és kezdj valami más stílust!!! :))) Most valami minta után fűzz hagyd a képzeletet sok a hó és a lapát leterheli a gondolatokat :) :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rontgen szemeid vannak ?:)) Valoban rengeteg a ho , a tegnapi hatalmas hovihar nagyon kicsinalt mindenkit , ma ismet igazi telies ido van minusz 38-40 korul,de holnapra melegszik mar csak minusz 19 lesz ...Valoszinu lefagytak az agysejtjeim azert sikerult ez csak ilyenre :)

      Delete
  4. Nem rossz az elképzelés, Berjoval értek egyet, kicsit merev lett.Milyen szállal fűzted? Lágyesésű cérnával és lazán kell az ilyen logókat fűzni, én is a francia lányok vetélkedőin tanultam meg. Nem könnyű a szalmák felhasználása, én sem rajongok értük.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fireline amit hasznalok mindenhez es igazandibol nem fuztem szorosra ,ugyis rafogom a szalmakra hogy csalek lettek :))

      Delete
  5. Az elképzeléssel nincs semmi gond szerintem, lehet, hogy tényleg szoros, de én lehet, hogy tennék még közé is lógicákat, eltolva. De lehet Évinek van igaza és hagyni kell, ahogy van! ? :) :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Arra gondoltam lehet a felso resszel van gond az nem fekszik ki rendesen a nyaknal

      Delete
  6. Szerintem nagyon szép, el tudnám képzelni egy menyasszony nyakában! Azért a maradék szalmát ne dobd ki,van közös barátnőnknek szalmás mintája,ahol tuti jól fognak állni a szalmák :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kata , bolcs vagy !! :) korulnezek a konyvtarban majd de most elment a kedvem a szalmatol ,amugy sem szerettem oket :)

      Delete
  7. Nekem tetszik! Ha merevnek érzed, próbáld egy kicsit megsodorni a lógókákat!

    ReplyDelete
  8. Hi:
    I can see,You're in Love with pearls recently.
    Wonderful form of the necklace-simple and elegant.Fantastic way of wearing pearls.
    -All the Best-
    -Halinka-

    ReplyDelete
  9. Az elképzelés tökéletes, a végeredmény meseszép.
    Egy kicsit merevnek látszik, de ez nem csorbítja a szépségét!

    ReplyDelete
  10. Lógicát csak cérnával!!!....amúgy szerintem gyönyörű dizájn...szóval igazán megér egy misét.Ha a lógicákat külön fűzted...megérné cérnára váltani.Esetleg kevesebb szalma....kásával kombinálva.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mezes draga hiszen cernara fuztem (fireline).Az is lehetseges ( ki fogom probalni) hogy ha 6 mm es tekla helyett 4 mmest hasznalnek akkor jobb lenne az esese?

      Delete
  11. Oke Amy....a fireline nekem az összes fűzőszál között a legmerevebb...lehet, hogy vékony...de ha azt meghúzod...úgy áll, mint...hi.hi.hi...no nem kell rosszra gondolni.Szóval (de csak szerintem) nem a szalmákkal van baj...a fűzőszállal...én a cérna cérnára gondoltam, hogy legyen "esése".

    ReplyDelete
  12. A szalmával én sem vagyok kibékülve, meg az ilyen lógosokkal sem. Viszont ez a tied azért "nem olyan rossz"! Lehet Mézesmamának van igaza, jobb rendes cérnával füzni az ilyen lógósokat, jobb lenne az esése.

    ReplyDelete
  13. Beautiful and very elegant!

    ReplyDelete
  14. Nekem az öltet nagyon teszik. Nem érdemes feladni a szalmákat, azért nem annyira tűzrevalók. Nem mindig sikerül minden tökéletesre, de szerintem te kissé maximalista is lettél.

    ReplyDelete