Sunday 9 February 2014

Lancot kapott a kereszt


Sokat tortem a fejem ,hogy milyen lacot keszitsek a keresztnek. Mindenfele otletem volt de egyik sem tetszett igazan. Aztan  hozzaillesztettem a Rea karkotot es akkor beugrott hogy csakis ilyen szinekben valamit kell keszitsek hozza. Eloszor gondoltam hogy a Rea karkoto motivumot hasznalom fel de tul szelesnek gondoltam es igy ez lett belole. Ez is a Rea minta de varialva lett :)

18 comments:

  1. Hát ezt olyan gyorsan összehoztad, hogy lemaradtam a medál commenteléséről.Szóval ez így FANTASZTIKUS ahogy van,A medál és a lánc annyira tökéletes,, hogy jobb már nem is lehet...na és hozzá Rea...gyönyörűségesek együtt! Gratulálok!

    ReplyDelete
  2. Jaj! Ez annyira szép! Gyönyörű munka! A láncrészt nagyon ügyesen kitaláltad! Én is mindig azzal bajlódom, hogy milyen legyen a lánc. Csúcs ez a szett! Nagyon tetszik!

    ReplyDelete
  3. Külön-külön is gyönyörűek! De így együtt! Tátom rendesen a szám! A kereszt a lánccal valami csoda! Gratulálok!!!!

    ReplyDelete
  4. Te kis variálós.))) nagyon jó kis ékszert hoztál össze és ha kicsit gondolkodsz ilyen ötletek pattannak ki a fejedből még jó hogy ilyenkor csak neten tudunk beszélni :))) vagy lehet hogy közelebb kéne laknod ???és akkor lehetne tőled koppincsolni :))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evikem majd szoljal ha kifogytal az otletekbol es akkor keszitek en mintakat :))))

      Delete
    2. kerlek kerlek keszitsel olyan mintakat amihez a gyongyoket egy elmaradott orszagban is lehet kapni ,mert itt se pellett , se pinch , se rula se rizo es meg sorolhatnam uyghogy folyik a nyalam a sok gyonyorusegert amiket keszitesz de itt mintha oheberul beszelnek a gyongyosboltban annyira nincs fogalmuk ezekrol a gyongyokrol :)))
      Azt hiszem megiscsak disszidalnom kellene Magyarorszagra :)

      Delete
  5. Emő!
    Olyan jó olvasni a párbeszédeteket EWA-val!!!
    Ügyesen kitaláltad ezt a láncot,nagyon illik a kereszthez!
    Gratulálok!!!

    ReplyDelete
  6. Szuperjó ez a láncrész!!!

    ReplyDelete
  7. Annyira szép együtt is meg külön-külön is hogy nincsenek rá szavak. Nagyon -nagyon szép szett. Ügyes vagy Emikém nagyon.

    ReplyDelete
  8. Gyönyörű, nagyon szép munka!

    ReplyDelete
  9. Ez valami csoda, már a medálba is beleszerettem, de így együtt egyszerüen lélegzetelállító!!!

    ReplyDelete
  10. Fantasztikus lett, nagyon tetszik!

    ReplyDelete
  11. Emő!! Várlak szeretettel HAZA :)))ha jössz lesz minden ami szemednek és a szájadnak ingere :))) De tudod hogy Valentin nap lesz nemsokára?????? JÓ VOLTÁL?????

    ReplyDelete
    Replies
    1. En annyir a jo kislany voltam valoszinu hogy csak na mert valami fantasztikus szep ajandekot kaptam Valentin napra :)

      Delete
  12. Hú, ez pazar lett! Gratulálok!

    ReplyDelete
  13. Csudiklassz!! Mintája nincs véletlenül a lánc résznek?

    ReplyDelete