Sunday, 18 January 2015

Nem ilyennek kepzeltemAz ugy volt ,hogy megrendeltem ezeket a kapcsokat ,mert jaj de cukik.Volt egy elkepzelesem ,hogy mit is akarok vele csinalni de nem volt rula gyongyom tehat az elkepzeles megvaltozott. 4 es kocka gyongy tulsagosan  merev es vastag lett volna es en valami  elegancsos szepseget akartam  volna inkabb es nem egy onvedelmi fegyvert.Rendeltem 3 mm es csiszit a neten. Probalkoztam kulonbozo mintakkal  de nem tetszett egyik sem a 3 mm es csiszivel  ugyhogy  lett belole egy sima raw minta es 15 mm es kasaval diszitettem. Azert majd egyszer kiprobalom a parketta mintaval rula gyongybol  ezzel a kapoccsal.

Azt ugye mondanom sem kell ,hogy feher-ezust  fenykepezese  tovabbra is egy talany  nekem  ugyhogy a kis varazslo baratnom  kinlodott veluk,hogy valamelyes ertelmes kepek legyenek rola.

Koszi EWA a segitseget

13 comments:

 1. Csak ámulok!!! Fantasztikus látvány!!

  ReplyDelete
 2. Ez a kari annyira gyönyörű, csak sárgulok az irígységtől :D

  ReplyDelete
 3. Preciosa !! muy fina y elegante , ideal para una novia..!!
  Noelia

  ReplyDelete
 4. Mindegy mit képzeltél a kapocshoz...ennél tökéletesebb már nem is lehetne! Gyönyörű!

  ReplyDelete
 5. Amit a címben írsz, az nem baj, mert így is gyönyörű. Úgyse hagy nyugodni az eredeti ötlet se, majd sorra keríted. :)

  ReplyDelete
 6. Chic und elegant!!! Klasse!!!

  ReplyDelete
 7. Gyönyörűszép, nőies, elegáns ékszerek készültek, míg nem jártam erre!! :-)
  Ez a karkötő is meseszép!!

  ReplyDelete
 8. Nekem nagyon tetszik! Jó, hogy kisérleteztél egy kicsit mi való a kapocshoz.

  ReplyDelete
 9. Gyönyörű lett a karid! Én is sokszor megváltoztatom az eredeti elképzelést, aztán azért egyszer mégis megcsinálom. Gondolom majd látjuk az eredeti elképzelést is. A kapocs valóban különleges-

  ReplyDelete