Monday 13 February 2012

Feszek


Ez a kis feszek azok koze tartozik akiknek  nem  jo a  fenykep arcuk.
Eletben  sokkal  helyesebb.
Ezt azert irom ,hogy Ewa
ne ijedjen meg amikor  a postas megerkezik hozza.
Ezuton  szeretnem  Ewanak  megkoszonni a sok sok  segitseget amit nekem  nyujtott idaig  is gyongyfuzes teren , ezzel a kis feszekkel :)
Remelem  tetszik  Ewa,majd  bugyborekos boritekba teszem. Mire odaer Magyarorszagra mar nem is tojasok lesznek ezek hanem kis golyak.

11 comments:

 1. Nagyon aranyos!!! Egy bő hónap múlva jönnek vissza a gólyák:)))

  ReplyDelete
 2. Ó de aranyos, szuper kreatív vagy! Már én is várom a tavaszt, és vele a gólyákat!

  ReplyDelete
 3. Kedves Emőke!
  Nagyon KÖSZÖNÖM hogy gondoltál rám,és ez a nagyszerű munka majd az enyém lehet!!Gyűjtök mindent,igaz Eni talpbetétjére még fáj a fogam de remélem az is nálam landol!!csak reménykedem hogy nagyobb állatokat is fűzöl majd abban is szívesen segítek!De valami nem stimmel hol a kakukktojás,vagy az már kikelt?????Nagyon várom a kis családot:))))))

  ReplyDelete
 4. Amy, könnyet csaltál a szemembe! Én már látom a kis pihést. Aranyos ajándék.
  Ewa, gratulálok!

  ReplyDelete
 5. Ildikom hat nem a daranyi feszek lett ,mert ugye az mas formaju ,inkabb hasonlit a tiedre amelyikbe remelem iden egy tunderi hazaspar fog bekoltozni :)

  ReplyDelete
 6. Hát nagyon édes ajándék! Képzeld, amerre én lakom nagyon sok a gólyafészek! Mindig nézem, hogy mikor jönnek már vissza a gólyák, március 15 körül érkeznek. Mától kezdve a gólyafészekről a Te kis fészek medálod is eszembe jut! Kérlek nézz be hozzám a blogomra!

  ReplyDelete
 7. háát ez egy "tündérség"...micsoda ötlet....gratulálok!

  ReplyDelete
 8. Imádom, nagyon ötletes és szép.

  ReplyDelete
 9. Ewa kedves a kakukk tojassal az tortent amit el sem fogsz hinni. Egy elmebeteg kakukk elrepult felette es ellopta a sajat tojasat azt hitte a buta hogy a sajat feszkebol emelte ki..Teljesen belezavarodott :))))

  ReplyDelete
 10. Jaj, ez nagyon kedves ajándék!Micsoda ötlet!!:)

  ReplyDelete